Met enthousiasme presenteren wij u vandaag onze nieuwe website. Als bezoeker van de Stadserven-site wordt u voortaan ontvangen in een robuuste boerensfeer. Een sfeer die trots uitstraalt en tegelijk hedendaags agrarisch ondernemerschap in al zijn facetten demonstreert.

 

De nieuwe uitstraling van de Stadserven past naadloos bij de missie van de Stadserven, gericht op duurzame gebiedsontwikkeling: duurzaam in de betekenis van economisch én ecologisch gezond, binnen een kwalitatief aantrekkelijke omgeving waar mens en dier zich thuis voelen.

Inhoudelijk is de website geactualiseerd en in technisch opzicht voldoet de site aan alle moderne eisen van veiligheid en navigatie. Verder is ervoor gekozen om belangrijke ontwikkelingen op het gebied van beheer en beleid op de voorgrond te brengen. Ook kunnen nuttige tips voor ondernemers nadrukkelijker onder de aandacht worden gebracht, of externe gebeurtenissen die van belang zijn voor het Kampereiland.

De Stadserven hoopt dat u zich met deze nieuwe website ook online welkom en geïnspireerd zult voelen in de boerenomgeving van het Kampereiland.