Op maandagavond 27 november houdt de Groene Loper IJsseldelta een 'open huis' in ontmoetingscentrum Het Anker in Westenholte, Zwolle. 

Groene initiatieven uit de IJsseldelta die het afgelopen jaar hebben meegedaan aan de Groene Loper IJsselta presenteren hun initiatief en ervaringen tijdens een postermarkt waar iedereen vrij rond kan lopen en met elkaar in gesprek kan gaan. 

De Groene Loper is een project van de Provincie Overijssel en wordt uitgevoerd door de Gebiedscoöperatie IJsseldelta. Het doel van het project is om mensen meer te betrekken bij groen, landschap en biodiversiteit. De initiatiefnemers die hun projecten tijdens het open huis presenteren, hebben budget gekregen om een project in hun buurt uit te voeren. Dit heeft geleid tot uiteenlopende projecten in de hele regio, zoals de aanleg van natuurspeeltuinen, het planten van bomen en bloemen en het plaatsen van informatieborden over landschap en omgeving. 

Iedereen is welkom om de avond bij te wonen, ervaringen uit te wisselen en ideeën op te doen voor eigen groene projecten in de buurt. Locatie: Ontmoetingscentrum Het Anker, Voorsterweg 36, Zwolle. Inloop vanaf 19.30 met koffie en thee. De avond start om 20.00 uur met een kort centraal programma. Vanaf 20.15 uur is de markt open tot 21.30 uur

Voor meer informatie: Jan-Olaf Tjabringa - 06 - 27095640 - info@gcijsseldelta.nl
Kijk ook op www.gcijsseldelta.nl