Verkopen
Verkoop Oudedijk 3

Oudedijk 3.

TE KOOP PRACHTIGE WOONBOERDERIJ

OUDEDIJK 3 TE KAMPEN

VRAAGRIJS € 315.000,-- K.K.

Unieke kans om landelijk te wonen: Oudedijk 3 te Kampen, gelegen op de Mandjeswaard. Een historische terpboerderij met bijzondere mogelijkheden. 

Omschrijving: Oudedijk 3 is een prachtig gelegen historische terpboerderij, gebouwd in 1850 en gerenoveerd in 1989. Het is een groot perceel op een rustgevende plek in het hart van nationaal landschap IJsseldelta met gegarandeerde weidse uitzichten. Vlakbij het Ganzendiep en natuurgebied het Zwarte Meer. Met enkele minuten rijden bent u in IJsselmuiden/Kampen (7 km.) en Genemuiden (9,5 km.)

De boerderij is één geheel en bestaat uit een ruim woonhuis, achterhuis en uitbreidingen aan weerszijden. Hierdoor ontstaat een enorme ruimte om de woning onder hetzelfde dak uit te breiden of een tweede woning te bouwen. Omdat het een uitgifte in opstalrecht is, koopt u alleen de gebouwen en niet de grond. De grond hoeft u dus niet te financieren, wat veel geld bespaart. De vergoeding voor het opstalrecht (retributie) is eveneens zeer gunstig.

Kenmerken:

Oppervlakte perceel : 6348 m2

Woonoppervlakte     : 260 m2

Inhoud                     : 615 m3

Retributie                : € 840,88 per jaar (prijspeil 2012)

Meer informatie? Vraag het informatiepakket op via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of neem contact op met de heer W.H. (Harold) van Norel via telefoonnummer 038 - 33 888 68.

 
Flashworks vormgeving en webdesign _